Haşim Dülger Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Sosyal hayatta kendi kendine yetebilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Kendini sürekli yenileyen, birbirleriyle ve velilerle iletişim halinde olan donanımlı ve uzman personelle; mevzuat dairesinde, uygun eğitim programı ve ortamı oluşturarak, zihinsel işlevler bakımından farklılık gösteren, kavramsal, sosyal, ve pratik uyum becerilerinde eksiklikleri ya da sınırlılıkları olan, genel eğitim programından yararlanamayan dolayısı ile özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimize; gerekli eğitim-öğretim hizmetini sağlamak, kendilerine yetebilen bireyler olarak sosyal hayata hazırlamak ve topluma entegrasyonlarını sağlamaktır.

Başarılar:

Bağlantı: Metro Ethernet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://merzifonoeum1.meb.k12.tr

Adres - Yunus Emre Mahallesi, 2. Etap TOKİ, Güzelyurt Sokak, No5 05300 Merzifon/AMASYA 8 no lu minibüs hattı ile ulaşılabilir

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yunus Emre Mahallesi, 2. Etap TOKİ, Güzelyurt Sokak, No:5 05300 Merzifon/AMASYA

Ulaşım Şehir içi 8 nolu dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 50 km uzaklıkta, ilçe merkezindedir.